HOSTÉ 2008

 
 
 
Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
doprovod1

Název Synth Eastwood pod sebou skrývá dublinskou skupinu performerů, zaměřených na hudbu, umění a technologie. Jejich cílem je prezentovat svoji tvorbu všude po světě, vyhýbají se označení „výstava" a upřednostňují společné sdílení na bázi radostného showmanství.

 

 

Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
koncert1

DJs CRACKENN B2B WOOFER, YOU 2 MC TRCHI + INDOCHINA

Speciální back2back drumandbass set s prvky ragga-junglu a jump-upu obohacený o live mc performance a VJing set.

ANYMADE DJS NIGHT – STAY ON THE DANCEFLOOR III

Elektro reprodukce plna klišé... V podání Fiju, Peboye, Koloucha a dalších, brněnská chunta poprvé na Hané pod vlajkou Anymade a Fiume initiative.

TABLE

V lo-fi duchu přijedou festival zakončit londýnští Table. Electro-strachové rytmy, vytrácející se hlas, nalezený xylofon a opravdová radost z hraní – „hráli jsme i přes počítačový bedny, ale to nestojí za nic".

Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
pixilace1

Lektor: Miloš Tomić

Základním prostředkem workshopu je animační technika zvaná stop-trik: každý film je tvořen jednotlivými fotografickými obrazy promítanými v rytmu 12 nebo 25 okének za vteřinu. Pomalá a trpělivost vyžadující technika pixilace umožňuje autorovi porušovat řadu filmových i fyzikálních zákonitostí (gravitace, lineární plynutí času...) a také ve zpomalení vnímat náš vztah k okolnímu světu.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Aktivity PAFu v roce 2019 podpořili: Ministerstvo kultury České republiky, Státní fond kinematografie, Statutární město Olomouc a Olomoucký kraj a Praha 7.

Více v sekci Partneři